Як працювати з доказами в період воєнного стану – семінар для адвокатів

Днями відбувся вебінар для адвокатів Хмельницької області на тему “Побудова ефективної взаємодії, формування стратегій та робота з доказами в кримінальному процесі в період воєнного стану (з урахуванням актуальної судової практики та змін до КПК)”.
Захід провели Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги, Рада адвокатів Хмельницької області спільно з Комітетом з питань взаємодії з громадянським суспільством та Комітетом NextGen, що діють у складі НААУ.
Учасники разом з лекторкою – Людмила Гриценко – обговорювали варіанти побудови ефективної взаємодії та формування стратегії роботи з доказами в Кримінальному процесі; розглядали зміни до КПК, які були внесені після введення воєнного стану в Україні; поняття та види доказів та критерії доказування у кримінальному процесі, а також види/підстави недопустимості доказів у кримінальному процесі з посиланням на практику ВС та практику ЄСПЛ. Окрему увагу учасників лекторка звернула на огляд практики ВС та формування стратегії захисту та представництва інтересів учасників кримінального провадження.
Захід відбувся в рамках проекту “Посилення механізмів взаємодії громадянського суспільства та безпекових органів у Хмельницькій області”, який реалізує Благодійна організація “Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги” за підтримки Freedom House Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *