Тренінг для тренерів «Протидія домашньому насильству: 7С – ефективна концепція представництва постраждалих осіб»

Благодійна організація “Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги” запрошує юристів, адвокатів, представників наукової спільноти до участі в тренінгу для тренерів (ТоТ) на тему: «Протидія домашньому насильству: 7С – ефективна концепція представництва постраждалих осіб».

Коли?
9-10 жовтня 2021 року, місто Львів. Остаточна логістика заходу та його місце проведення будуть надіслані запрошеним учасникам окремим листом

Хто може бути учасником?
Умовою участі у ТоТ є наявність юридичної освіти та досвіду роботи в справах, які пов’язані з домашнім та/чи гендерно-зумовленим насильством. Наявність тренерського досвіду вітається.
До участі у тренінгу запрошується учасники з усіх регіонів України.

Метою проведення цього заходу є напрацювання ефективних стратегій представництва постраждалих осіб, які включають в себе комплексний підхід до подолання масштабної проблеми домашнього та гендерно-зумовленого насильства. Також, програма тренінгу передбачає розвиток навичок проведення навчань для дорослої аудиторії.

Тренеркою заходу буде Людмила Гриценко (адвокатка, експертка з питань протидії домашньому насильству). Попередня програма заходу за посиланням https://bit.ly/2XrzRlk

Ми зацікавлені щоб навчання пройшли найбільш мотивовані учасники та учасниці, які мають бажання долучитися до спільноти тренерів та планують у подальшому використовувати здобуті навички при веденні справ, пов’язаних з домашнім та гендерно-зумовленим насильством.
За результатами ТоТ найуспішнішим учасникам/учасницям буде надано логістичну та фінансову допомогу в організації навчальних заходів у їх регіонах.

Участь у тренінгу безкоштовна.
Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників заходу, а також інші витрати, пов’язані з методичним забезпеченням тренінгу, покриваються організаторами. Витрати на проїзд покриваються організаторами в межах вартості квитків для проїзду автобусом, або потягом (купе або другий клас Інтерсіті).

Учасники, які успішно пройдуть тренінг отримають сертифікат.
Кількість учасників тренінгу – обмежена.

Бажаючих взяти участь у ТоТ просимо заповнити Google-форму за посиланням: https://forms.gle/3zg8ozioVSBHhNEN9 до 30 вересня 2021 року. Про результати відбору учасникам буде повідомлено 1 жовтня 2021 року.

У разі виникнення питань, звертайтесь до контактної особи: Гриценко Людмила, pravo.ck.group@gmail.com

Бажаємо плідної співпраці і до зустрічі на тренінгу!

Захід проводиться в рамках реалізації проекту “Eliminating domestic and gender based violence in Ukraine”, який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *